Nieuwsoverzicht

Zoeken

Swim to Fight Cancer uitgesteld naar Zondag 5 september 2021

08 januari 2020  -  Algemeen
Het weekend van zondag 6 september 2020 zou Treech in het teken staan van Swim to Fight Cancer. Het evenement zal dit jaar niet worden georganiseerd in verband met het Coronavirus. Het evenement is verplaatst naar volgend jaar en zal dan plaatsinden op zondag 5 september. 

Sloeproeiers onderdeel van WSC Treech '42 geworden

06 januari 2020  -  Algemeen
De sloeproeiers van Maastricht hebben zich sinds 1 januari op Treech gevestigd. De mooie antieke sloep ligt sinds kort ook in de haven van Treech. Binnenkort volgt hier meer informatie over. Op dit moment kunt u de informatie nog vinden op: https://www.sloeproeienmaastricht.nl/. De sloeproeiers nodigen overigens alle leden van Treech uit om een keer te komen mee roeien. 

Algemene ledenvergadering 20 maart 2020 uitgesteld tot nader order

03 september 2019  -  Algemeen
Op 20 maart 2020 zou de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden. In verband met de overheidsmaatregelen i.v.m. Corona is de vergadering tot nader order uitgesteld. 

Oproep voor nieuwe bestuursleden

03 september 2019  -  Algemeen
Het Bestuur dient minimaal te bestaan uit vijf bestuursleden. Daarom is het Bestuur nog steeds opzoek naar nieuwe bestuursleden. Met name vrouwen en jongeren worden verzocht om zich hiervoor aan te melden. Aanmelden kan via ofni.[antispam].@treech42.nl  

Team van vrijwilligers

14 maart 2019  -  Algemeen
Het Bestuur is zeer verheugd te kunnen melden dat er inmiddels een team van vrijwilliger is samengesteld. Deze leden steken het Bestuur de helpende hand toe en dat wordt zeer gewaardeerd.Ondanks dat dienen we te blijven zoeken naar leden die zich ook bij deze groep willen aansluiten. Laat onze vereniging ook profiteren van uw kwaliteiten. Meld je aan via ofni.[antispam].@treech42.nl  

WSC Treech'42

Watersportclub Treech'42 is gelegen in de Wijk Sint Pieter, Maastricht aan de oevers van de Maas.

Er wordt gezwommen, gerecreëerd, jeu de boules gespeeld, gekanood en gewaterskiëd. Bovendien worden er het hele jaar door leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Niet voor niets wordt Treech'42 " 't sjoenste plekske aon de Maos" genoemd.

ADRESGEGEVENS

WSC Treech'42
Hoge Kanaaldijk 70
6212 XS Maastricht

Havenkantoor:
Sint Pietersluisweg 59
6212 XV Maastricht

BEL ONS

Havenmeester:
06-20317846

 

STUUR EEN EMAIL

E-mail bestuur:
ofni.[antispam].@treech42.nl


E-mail havenmeester:
retseemnevah.[antispam].@treech42.nl