Faciliteiten

Faciliteiten

Naast het havenkantoor beschikt WSC Treech'42 over diverse state of the art voorzieningen zoals:

  • kleedkamers
  • douches
  • toiletten

Deze zijn te vinden op de wal in het gebouw van de havenmeester. Het gebruik hiervan is gratis. Misbruik van deze voorzieningen wordt na vaststelling bestraft met een boete van € 250 die direct dient te worden voldaan. De stroomvoorziening op de steigers is voorzien van een zestien ampère gezekerde installatie. Goede drinkwater voorziening is er op de steigers met elf (11) tappunten. Gebruik van de elektriciteit wordt in periodiek in rekening gebracht bij onze leden-booteigenaren. Passanten betalen een tarief per dag. Indien misbruik hiervan wordt vastgesteld, wordt een boete van € 250,00 in rekening gebracht die direct dient te worden voldaan.

Er is een kleine botenhelling aanwezig, die door clubleden, voor eigen risico, altijd in overleg met de havenmeester gebruikt kan worden. Niet-leden dienen gebruik te maken van de Openbare Helling van Maastricht in de Beatrixhaven of onder de Noorderbrug. Indien niet-leden gebruik maken van de botenhelling op Treech dan geldt een tarief van € 25,00.

In de clubkantine is het met een hapje en een drankje bijzonder gezellig vertoeven .

Voor de afname van vuilwater heeft Treech '42 de samenwerking gezocht met WSV Eijsden, stroom opwaarts gelegen bij het dorp Eijsden.

Op vertoon van de Treech '42 legitimatie kunnen onze bootbezitters gebruik maken van de installatie in Eijsden. Van tevoren moet een afspraak gemaakt worden met de havenmeester van dienst van WVE. Telefoon: 06 83341295. De regeling geldt ook voor passanten bij Treech '42. In het havenkantoor en in de kantine van Treech '42 bevindt zich uitgebreide informatie.

 

WSC Treech'42

Watersportclub Treech'42 is gelegen in de Wijk Sint Pieter, Maastricht aan de oevers van de Maas.

Er wordt gezwommen, gerecreëerd, jeu de boules gespeeld, gekanood en gewaterskiëd. Bovendien worden er het hele jaar door leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Niet voor niets wordt Treech'42 " 't sjoenste plekske aon de Maos" genoemd.

ADRESGEGEVENS

WSC Treech'42
Hoge Kanaaldijk 70
6212 XS Maastricht

KVK-nummer: 40203213

Havenkantoor:
Sint Pietersluisweg 59
6212 XV Maastricht

BEL ONS

Havenmeester:
06-20317846

 

STUUR EEN EMAIL

E-mail bestuur:
ofni.[antispam].@treech42.nl


E-mail havenmeester:
retseemnevah.[antispam].@treech42.nl