Skiploog

Skiploog

De Skiploog van Treech '42 is een groep leden die de waterskisport een warm hart toedraagt. Naast het zelf beoefenen van de sport promoot men de sport binnen Treech '42 en ook daarbuiten.

Zo organiseert men waterskilessen voor de leden van Treech'42 en regelmatig een "opendag waterskien en wakeboarden" om de waterskisport in de regio te promoten.

Bij de Skiploog kunt u altijd terecht voor advies over waterskimaterialen, waterskiboten en de laatste "tips en tricks" Stuur uw vraag of opmerking naar ofni.[antispam].@treech42.nl


De sportieve verrichtingen worden uit en te na digitaal vastgelegd. Een kleine selectie daarvan is te zien op de fotopagina of volg ons op Facebook, Twitter of Instagram.

 

skiploogpyramide

Waterskigebied

Het waterskigebied ligt in de maas aangrenzend aan Treech '42 en loopt van km 8.865 net even voor de strekdam bij de sluis van Ternaaien en de ingang naar het grindgat, tot - km 12.000 net voor de Kennedybrug bij de ingang van de haven van Treech '42.

Skiploog 5 waterskiers

 

WSC Treech'42

Watersportclub Treech'42 is gelegen in de Wijk Sint Pieter, Maastricht aan de oevers van de Maas.

Er wordt gezwommen, gerecreëerd, jeu de boules gespeeld, gekanood en gewaterskiëd. Bovendien worden er het hele jaar door leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Niet voor niets wordt Treech'42 " 't sjoenste plekske aon de Maos" genoemd.

ADRESGEGEVENS

WSC Treech'42
Hoge Kanaaldijk 70
6212 XS Maastricht

KVK-nummer: 40203213

Havenkantoor:
Sint Pietersluisweg 59
6212 XV Maastricht

BEL ONS

Havenmeester:
06-20317846

 

STUUR EEN EMAIL

E-mail bestuur:
ofni.[antispam].@treech42.nl


E-mail havenmeester:
retseemnevah.[antispam].@treech42.nl