Zwembad

Zwembad

Watersportclub Treech'42 beschikt over een heerlijk zwembad. In het voorjaar gaat het zwembad open en kan er de hele zomer gebruik van worden gemaakt. Het zwembad is in deze periode open van 9.00 uur 's morgens tot uiterlijk 22.00 uur 's avonds. Het kan zijn dat het Bestuur omwille van de rust het zwembad op sommige dagen eerder sluit.

Belangrijke informatie:

Het zwembad van WSC Treech ’42 kent een maximale diepte van 1 meter en 39 centimeter. Hierdoor is bij het zwembad, volgens wettelijke regels, géén toezicht noodzakelijk. Vanuit de vereniging wordt er ook géén toezicht gehouden op het zwembad. Gebruik van het zwembad vindt plaats voor eigen risico. Ouders zijn verantwoordelijk voor het toezicht op hun kinderen. Kinderen zonder zwemdiploma kunnen enkel onder begeleiding van een ouder gebruik maken van het zwembad. Voor hen hebben wij een kinderbad, waar overigens ook géén toezicht is.

WSC Treech ’42 is op géén enkele wijze aansprakelijk voor het gebruik en de gevolgen van het gebruik van het zwembad.

zwembad-02
img-2535
zwembad-01

WSC Treech'42

Watersportclub Treech'42 is gelegen in de Wijk Sint Pieter, Maastricht aan de oevers van de Maas.

Er wordt gezwommen, gerecreëerd, jeu de boules gespeeld, gekanood en gewaterskiëd. Bovendien worden er het hele jaar door leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Niet voor niets wordt Treech'42 " 't sjoenste plekske aon de Maos" genoemd.

ADRESGEGEVENS

WSC Treech'42
Hoge Kanaaldijk 70
6212 XS Maastricht

KVK-nummer: 40203213

Havenkantoor:
Sint Pietersluisweg 59
6212 XV Maastricht

BEL ONS

Havenmeester:
06-20317846

 

STUUR EEN EMAIL

E-mail bestuur:
ofni.[antispam].@treech42.nl


E-mail havenmeester:
retseemnevah.[antispam].@treech42.nl