Haven

Haven Algemeen

Hoewel de grote inham van de havenmonding en het grote clubterrein dit niet doet vermoeden, beschikt WatersportclubTreech '42 over 95 jachten, speedboten en zeilboten. Ingericht met lange en korte drijvende steigers voor boten tot 15 meter. De bezettingsgraad is nagenoeg honderd procent.

 

boten-op-water

 

In het zomerseizoen is er sprake van flexibiliteit in het beschikbaar zijn van ligplaatsen. Bootbezitters zullen zich voor het huren van een vaste ligplaats of voor het bezoek aan onze haven moeten aanmelden bij de havenmeester, die de mogelijkheden met u doorneemt. Indien er geen ligplaats beschikbaar is, wordt u desgewenst op een ligplaats-wachtlijst geplaatst. Passanten de gebruik maken van een ligplaats, dienen bij het voldoen van de verschuldigde vergoeding zoveel mogelik gebruik te maken van de pinmogelijkheden.

De havenmeester van Treech '42 zorgt dat alles in de haven goed verloopt en in orde wordt gehouden. Er is een havenreglement van toepassing waar iedereen zich aan moet houden. Ongeoorloofd gedrag zal worden gesanctioneerd.

Het Bestuur


Vaste ligplaats

Als u een ligplaats ( max 15 m.) in onze haven wenst, dient u lid te zijn of te worden van WSC Treech'42.

Contributie en tarieven vindt u op deze website of via de onderstaande links. Druk dit af, vul het in en stuur het naar : secretariaat Treech '42 , Hoge Kanaaldijk 70, 6212XS Maastricht
U kunt het ingevulde en ondertekende formulier samen met de gevraagde bijlagen ook mailen naar ofni.[antispam].@treech42.nl

 

Botenhelling

Het gebruik van de boten helling en de elektrische lier is voorbehouden aan leden van Treech '42. Deze mag alleen in overleg en met toestemming van de havenmeester gebruikt worden. Tel: 0620317846

Derden dienen gebruik te maken van de openbare helling van Maastricht, aan de Ankerkade / Praamkade in het industrieterrein Beatrixhaven.

 

Route

WSC Treech'42

Watersportclub Treech'42 is gelegen in de Wijk Sint Pieter, Maastricht aan de oevers van de Maas.

Er wordt gezwommen, gerecreëerd, jeu de boules gespeeld, gekanood en gewaterskiëd. Bovendien worden er het hele jaar door leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Niet voor niets wordt Treech'42 " 't sjoenste plekske aon de Maos" genoemd.

ADRESGEGEVENS

WSC Treech'42
Hoge Kanaaldijk 70
6212 XS Maastricht

KVK-nummer: 40203213

Havenkantoor:
Sint Pietersluisweg 59
6212 XV Maastricht

BEL ONS

Havenmeester:
06-20317846

 

STUUR EEN EMAIL

E-mail bestuur:
ofni.[antispam].@treech42.nl


E-mail havenmeester:
retseemnevah.[antispam].@treech42.nl