Jeu de Boules

Jeu de Boules

jeudeboules-01De afdeling Jeu de Boules van WSC Treech '42 is een aparte organisatie binnen WSC Treech ’42 en organiseert het gehele jaar door activiteiten voor leden en niet leden van de Jeu de Boules afdeling.

In de zomerperiode vinden er geregeld diverse toernooitjes plaats waar alle leden van WSC Treech’42 aan kunnen deelnemen, deze activiteiten worden via het bestuur gecommuniceerd.

Daarnaast zijn de boulers van Treech nagenoeg elke zaterdag en zondag van het jaar op banen van Treech aan het boulen, wij bieden op deze dagen iedereen de gelegenheid kennis te maken met dit spel.

Het is een relatief goedkope sport, één setje ballen en je kunt aan de slag.
De techniek en de tactiek ontwikkelt zich snel, en met de nodige tips van de reguliere boulers kan men al snel goed partij geven.

Daarnaast kent de boules-sport geen onderscheid tussen mannen en vrouwen, jong of oud, ja zelfs personen met een lichamelijke beperking kunnen gewoon meespelen.
De afdeling jeu de boules heeft niet alleen recreatieve boulers in haar gelederen, maar ook wedstrijdboulers. De wedstrijdboulers nemen deel aan de regionale competitie van de Jeu de Boules Bond en nationale en internationale toernooien, met regelmatig uitstekende resultaten.

Bent u nieuwsgierig geworden, kom eens een balletje mee gooien op zaterdag- of zondagmiddag. We beginnen omstreeks 13.30 uur. Na afloop is het dan ook nog even gezellig napraten in de kantine onder het genot van een kop koffie of iets anders lekkers.

Voor meer informatie:
Erwin Vanderbroeck
Secretaris JdB afdeling Treech ‘42
Tel. 06-43820499

jeudeboules-02

WSC Treech'42

Watersportclub Treech'42 is gelegen in de Wijk Sint Pieter, Maastricht aan de oevers van de Maas.

Er wordt gezwommen, gerecreëerd, jeu de boules gespeeld, gekanood en gewaterskiëd. Bovendien worden er het hele jaar door leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Niet voor niets wordt Treech'42 " 't sjoenste plekske aon de Maos" genoemd.

ADRESGEGEVENS

WSC Treech'42
Hoge Kanaaldijk 70
6212 XS Maastricht

KVK-nummer: 40203213

Havenkantoor:
Sint Pietersluisweg 59
6212 XV Maastricht

BEL ONS

Havenmeester:
06-20317846

 

STUUR EEN EMAIL

E-mail bestuur:
ofni.[antispam].@treech42.nl


E-mail havenmeester:
retseemnevah.[antispam].@treech42.nl