jeudeboules  Jeu de Boules 

 

De afdeling Jeu de Boules van WSC Treech '42 organiseert het gehele jaar door activiteiten op Treech.
In de zomerperiode maandelijks diverse toernooitjes, de vakantiecompetitie en de wintercompetitie.
Daarnaast zijn de boulers van Treech nagenoeg elke zaterdag en zondag van het jaar op banen van Treech aan het boulen.

Nieuwe boulers raken al snel verknocht aan het spel.
Het is een relatief goedkope sport, één setje ballen en je kunt aan de slag.
De techniek en de tactiek ontwikkelt zich snel, en met de nodige tips van de reguliere boulers kan men al snel goed partij geven.
Daarnaast kent de boules-sport geen onderscheid tussen mannen en vrouwen, jong of oud, ja zelfs personen met een lichamelijke beperking kunnen gewoon meespelen.
Boulen is niet alleen een intrigerende sport, maar ook goed voor de gezondheid. Het bewegen wordt gepromoot door de Hartstichting en Jeu de Boulen vormt daar geen uitzondering op.

De afdeling jeu de boules heeft niet alleen recreatieve boulers in haar gelederen, maar ook wedstrijdboulers
De wedstrijdboulers nemen deel aan de regionale competitie van de Jeu de Boules Bond en nationale en internationale toernooien, met regelmatig uitstekende resultaten.

Alle leden van WSC Treech '42 kunnen zondermeer deelnemen aan de Treechactiviteiten van de afdeling Jeu de boules. Tevens hebben alle Treech leden de beschikking over een baan, de Jeu de Boules afdeling zal altijd een plaatsje vrijhouden.

Bent u nieuwsgierig geworden, kom eens een balletje mee gooien op zaterdag- of zondagmiddag. We beginnen omstreeks 13.30 uur. Na afloop is het dan ook nog even gezellig napraten in de kantine onder het genot van een kop koffie of iets anders lekkers.